Eenvoud siert de mens en dat geldt ook voor een machine. Een machine moet functioneel zijn. Een machine moet simpel en doeltreffend werken! De eenvoud waarmee wij machines bouwen, spreekt veel mensen aan. Van de machines die hier weggaan, wordt vaak in de toekomst meer gevraagd dus bouwen we extra degelijk. Liever een maatje meer.

We ontzorgen onze klanten met een betrouwbare machine, van ontwikkeling tot eindmontage en onderhoud. De wens van onze klant vertalen we in een 3D- ontwerp, of het nu gaat om onderdelen van transportlijnen of complete transportlijnen, een verpakkingsmachine, sorteerlijn of snijmachine. Onze opdrachtgevers komen uit de food- en agri-industrie, de automotive, de farmaceutische industrie, de verpakkingsindustrie en de transportsector. Alles wat bij ons weggaat, is klantspecifiek. Iedere keer weer een unieke machine precies op maat gemaakt, dat is onze uitdaging. We zijn trots op het resultaat dat we leveren.

Onze klanten zeggen niet voor niets: ‘Jullie zijn niet de goedkoopste, maar als je bij De Wit iets neerlegt, dan ga er maar van uit dat het honderd procent goed is!’