Om machines te bouwen heb je onderdelen nodig die je door middel van een boutverbinding of laswerk aan elkaar vastmaakt. Ook in dit las- en constructiewerk zijn wij gespecialiseerd. Ons team beheerst alle lasprocessen en iedere collega heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten. Daar maken we natuurlijk gebruik van! We betrekken onze mensen in hun werk. Iedere werknemer is hier de baas in zijn eigen bedrijfje en die verantwoordelijkheid zie je terug in het product.

Onze werkplaats is volledig ingericht met lasapparatuur als MIG/MAG en TIG. We kunnen elektrisch lassen, autogeen lassen, stiftlassen en we lassen alle materiaalsoorten zoals RVS, aluminium, staal, koper of zink. We hebben speciale werktafels met opspanmaterialen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Alles krijgt indien gewenst een nabehandeling zoals galvaniseren, lakken, poedercoaten of glasparelstralen.

De combinatie, engineering, verspaning en lassen, maakt dat wij een mooi totaalpakket kunnen bieden en de ideale partner voor veel bedrijven zijn. De transportsector die onderdelen nodig heeft, een machinebouwer die frames voor een machine bestelt, we maken het volgens hun ontwerp, of als de klant zegt: ‘het moet ongeveer zo worden’, dan maken we zelf de tekening en vervolgens het product. We lassen en monteren ook op locatie en rijden onze volledig uitgeruste servicebus voor. Natuurlijk hebben we ook een eigen haal- en brengservice.