Het ontwerpen en ontwikkelen van onderdelen, machines of constructies, daar begint het werkproces mee. Een klant heeft een vraag, een probleem, een wens, een ruw idee of hij weet al precies wat hij wil. We gaan in gesprek om alle inzichten op tafel te krijgen. Vaak gaan we met de klant en zijn productiemedewerkers op de werkplek kijken.

Onze ervaring en de ervaring van de klant komen samen. We koesteren daarin het persoonlijke contact, onze laagdrempeligheid en onze korte lijnen. We ontzorgen onze klanten. Zij hebben een idee dat ontwikkeld en gemaakt moet worden én dat ze uit handen willen geven: leg het maar bij De Wit neer, die regelt dat! We gaan aan de slag met ons gezond verstand en met onze 3D CAD-software. Op de computer kunnen we de werking van een machine al simuleren. Kunnen we de vraag van onze klant niet invullen, dan zijn we daar ook duidelijk in: recht door zee. Klanten weten bij ons waar ze aan toe zijn.

We zijn sterk in transportsystemen met specifieke toepassingen. Food, packaging en agri-bedrijven uit de Benelux en Duitsland die kiezen voor kwaliteit, weten ons te vinden. Grote machinebouwers laten hun transportsystemen aan ons over: ‘De Wit, dit product moet van A naar B, ontwikkel het maar!’ Indien gewenst, gaan we onze machines ook zelf installeren. De opleverdatum ligt vast. Zoals wij het ook van onze leveranciers verlangen: afspraak is afspraak. Machines worden op tijd geleverd met handleiding en certificaten. We hebben ook ons eigen keurmerk. Alles wat hier de deur uitgaat, moet aan de De Wit-normen voldoen!